dinsdag 13 januari 2009

La roche en Charleroi

Op zoek naar wilde herten


Als U op zoek bent naar wild en het groene dat moeder natuur U te bieden heeft, dan vindt U in La Roche alles om zich te laten bekoren. De Ardennen tonen in dorpjes als deze waarom er zoveel mensen elk jaar afzakken naar de Ardennen om te verblijven in een hotel Ardennen. Wanneer de sneeuwvlokjes vallen wordt dit dorp omgetoverd tot een pittoresk dorpje blakend van traditie en natuur.De Ourthe vloeit gestadig door dit schilderachtige landschap. Het is een streling voor het oog. La Roche is nog echt authentiek, wil men toch het meer stedelijke opzoeken dan is Brugge zeker een goede optie, ook daar is de oudheid nog te proeven als je rondloopt in de straten van deze Middeleeuwse stad. In Brugge ook een groot en mooi aanbod van hotel Bruges, van budgethotels Bruges tot luxury hotels Bruges.Terug naar La Roche nu.

Het hotel Les Merlettes maakt de perfecte afweging tussen authentieke stijl en comfort voor de klanten.

Rondom dit hotel La Roche bevinden zich meerdere visvijvers en één petanquebaan dewelke plezier garanderen voor jong en oud. Even verderop ligt een ander mooi dorpje eveneens uitgerust met gastverblijf is Hotel Le Menobu.

Dit dorpje is gelegen nabij Spa en biedt zijn klanten een stijlvol kader aan voorzien van een service met een glimlach. Dichtbij is het kasteel van Franchimont dat opengesteld is voor toeristen als ook andere plaatselijke bijzonderheden. Alles met oog voor de natuur.Neem uw vlucht in Charleroi


Charleroi, gelegen ten zuiden van Brussel is ons bekend als een zeer belangrijke stad voor Wallonië waar af en toe een politiek schandaal het daglicht ziet. Maar verder, wat is er nog meer van Charleroi geweten? Weet de gemiddelde Belg dat deze stad een groot aanbod heeft aan prachtige hotels, dat luxe verblijven Brussel niet enkel te vinden zijn bij hotels brussels maar ook in hotels Charleroi.

Zakenmensen die net niet gek genoeg zijn om de dure prijzen van de brusselse vliegtuigmaatschappijen nog langer te tolereren, kan een hotel Charleroi ideaal zijn om van daaruit te vertrekken naar de concurrent van Zaventem gelegen te Charleroi.
Een ander voordeel dat Charleroi te bieden heeft waaraan Brussel niet direct kan voldoen is de aanwezigheid van de weelderige natuur.Op volgende link kunt U meerdere voorbeelden vinden van hotels Charleroi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten